Het maken van een website voor een hotel of een resort hoeft niet moeilijk te zijn. Veel Premium WordPress-themes zijn bijvoorbeeld al uitgerust met een reserveringssysteem.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten.

In onze artikelen en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Vandaag zet ik vijf WordPress-themes op een rijtje die geschikt zijn voor hotels en resorts.

1. Paradise Cove

Paradise CoveParadise Cove

Paradise Cove is een ideaal WordPress-thema voor een luxe resort. Het ziet er tropisch uit en heeft een luxe uitstraling. Paradise Cove is ook responsive.

Meer info over Paradise Cove »

2. Soho Hotel

SohoHotelSohoHotel

Soho Hotel is ideaal voor een hotel dat in de stad ligt. Ook dit thema is responsive en beschikt over een grote slider. Daarnaast heeft ook dit thema een boeking-systeem voor bezoekers van je website.

Meer info over Soho Hotel »

3. The Place

The PlaceThe Place

Ook The Place is een ideaal thema voor hotels, resorts en/of een bed and breakfast.

Meer info over The Place »

4. RoyalGold

Royal GoldRoyal Gold

Royal Gold is een WordPress-thema voor hotels. Het beschikt over een full screen slider op de homepage. Ook op tablets is deze slider goed te bedienen (door een “swipe”).

Meer info over RoyalGold »

5. Vierra

vierra-hotel-resortvierra-hotel-resort

Vierra is een fullscreen WordPress-thema voor hotels en resorts. Het is te koop op Themeforest.

Meer info over Vierra »

Meer thema’s voor hotels en resorts?

Uiteraard zijn er nog veel meer thema’s die geschikt zijn voor hotels en resorts. Zoek bijvoorbeeld eens op Themeforest naar hotel themes.

Meer weten over Premium WordPress Themes?

Beoordeel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.